Φωτια Κερατεα Τωρα - Φωτιά στην Κερατέα: Ο καπνός έφτασε ως τις Σπέτσες - Δείτε ... / Στα πρώτα σπίτια πλησιάζει η φωτια στην κερατεα.. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς. Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά τώρα στην Αττική: Εκκενώνονται ...
Ανεξέλεγκτη η φωτιά τώρα στην Αττική: Εκκενώνονται ... from www.ieidiseis.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Ξεκινά η σφαγή στην καμπούλ. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά.

Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Ξεκινά η σφαγή στην καμπούλ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το σενάριο για εμπρησμό σε κάδο σκουπιδιών (vid). Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ Αττική: Ολονύχτια μάχη να μην φτάσουν στα Βίλια ...
ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ Αττική: Ολονύχτια μάχη να μην φτάσουν στα Βίλια ... from www.ekklisiaonline.gr
Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και οι εστίες είναι παρα πολλές. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου. Γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής.

Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά.

Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Ξεκινά η σφαγή στην καμπούλ. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid).

Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Ώρες αγωνίας στην κερατέα όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, έχει κάψει σπίτια και οι πυροσβέστες πυροσβέστης στην κερατέα, αντιμέτωπος με τη φωτιά © eurokinissi/μιχαλησ καραγιαννησ. Στα πρώτα σπίτια πλησιάζει η φωτια στην κερατεα. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι.

Φωτιά στην Κερατέα: Ο καπνός έφτασε ως τις Σπέτσες - Δείτε ...
Φωτιά στην Κερατέα: Ο καπνός έφτασε ως τις Σπέτσες - Δείτε ... from images32.inewsgr.com
«καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη.

«καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι.

Οι άνεμοι κάνουν ακόμη δυσκολότερη την κατάσβεση. Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Καταγγέλει εμπρησμό ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό.